כניסה
הרשמה לניוזלטר

"שילה" היא בר-מסעדה שבה ניתן ליהנות ממנות מקוריות המוגשות לצד אלכוהול משובח ואווירה טובה. השף והבעלים, שרון כהן, מרכיב מנות אותנטיות בהרבה אהבה

צוות מגזין אפוק | 19 באפריל 2012 | תרבות ואמנות | 4 דק׳

"שילה" – בר-מסעדה גורמה באווירה ביתית

פעם נתקלתי במשהו שאמר אחד מהשפים המובילים, מאיר אדוני ממסעדת "כתית", הנחשבת לאחת מהמסעדות הטובות בארץ. אדוני הזכיר בר-מסעדה בשם "שילה", וציין שלפי דעתו זה "בר ביסטרו שהיום מנסים לחקות אותו עשרות ברים בתל אביב ואף אחד לא מגיע לקרסוליים שלו".

סקרנותי התעוררה והתחלתי לחפש כתבות על "שילה". גיליתי שאין עליה אף ביקורת שלילית. נהפוך הוא, אפילו המבקרים הביקורתיים ביותר מסקרים באהדה אותה ואת השף שלה, שרון כהן. שיחות עם מבקרי מסעדות עמיתים רק חיזקו את רצוני לבקר שם.

צילום: יאירה יסמין/אפוק טיימס

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
שתפו: